終於又抽到時間出黎寫下食評, 相就影得多了, 但係一直無時間逐間寫。早前政府派消費劵,東涌名店倉係人山人海,呢度買衫褲鞋名牌袋都有折,唔追款既話,呢度既名牌袋幾乎接近五折價。住大西北既原因,我都經常會黎逛下,今日無食午餐,下午三點到名店倉,見呢間Oolaa無乜人,環境舒服,仲有我最鍾意食既Pizza,而且有下午茶價,唔諗咁多,即刻入座。呢個既職員幾乎淨係講英文 ,個個都Very nice,係門口已經決定好食乜「瑪格麗特、Mocha、雜莓沙冰」兩個人食,有d擔心一個pizza唔夠,所以叫左份水牛城雞翼。廚房出餐既速度正常,睇下Youtube,野食好快送到黎,瑪格麗特: 比想像之中大份,餅底唔係一般餐廳用既梳打餅整,口感比較脆,芝士份量中等,食完唔會好「漏」,調味平衡。                       羅勒葉係切碎焗完餅後舖上去,雖然可以食到生羅勒既清香,但缺點係拎起塊餅嗰時,D羅勒葉碎好易跌,始終唔係一齊焗。水牛城雞翼: 熱辣辣之餘,份量多到驚死你食唔飽咁,味道比較單一,香辣。雜莓沙冰: 大大杯,不過紙飲管就... 好快軟Mocha : 附上餅仔一塊,一般飲品。呢餐真係飽到傻
唔追款既話,呢度既名牌袋幾乎接近五折價。

呢個既職員幾乎淨係講英文 ,個個都Very nice,
係門口已經決定好食乜「瑪格麗特、Mocha、雜莓沙冰」

廚房出餐既速度正常,睇下Youtube,野食好快送到黎,
瑪塔麗特

瑪格麗特

水牛城雞翼

雜莓沙冰

雜莓沙冰: 大大杯,不過紙飲管就... 好快軟
Mocha

Mocha : 附上餅仔一塊,一般飲品。

呢餐真係飽到傻,差d食唔哂份雞翼,抵食到爛,下午茶既價錢...正餐份量。

題外話/補充資料: 食完無肚痛,洗手間又大又乾淨。
瑪塔麗特
瑪格麗特