聽咗呢間餐廳好耐,今日就嚟試吓一入到去就見到佢間餐廳好有格調有外太空嘅裝修,成個感覺好舒服好柔和然後佢就俾咗個餐牌,我哋見到有啲set好似幾抵就嗌咗啦前菜方面叫咗蟹肉牛油果他他,煎鵝肝配青蘋果黑醋醬蟹肉🦀牛油果🥑他他,整得好精緻,滿滿既蟹肉我加上牛油果再加上脆條,每一啖口感都好滿足,整得好靚煎鵝肝配上多士再加上黑醋醬,解膩,鵝肝啱啱熟,唔會話太硬主菜就嗌咗軟殼蟹白松露意大利麵,封門牛柳配野菌燒汁軟殼蟹好大隻,熱辣辣好脆,白松露醬啱啱好掛到落意粉🍝度又唔會太乾,又唔會太杰,仲食到有芝士🧀嘅香味,奶油嘅香味一啖接一啖封門牛柳可以睇到大概係五成熟左右,質感好好,唔會話好鞋,好易咬得開,好有牛味仲配有薯蓉,佢個薯蓉好Creamy好滑最有驚喜嘅係個甜品嗌左提拉米蘇同心太軟Tiramisu係用一個月球嘅碗去裝住佢,唔會話太重酒味令人難入口,佢有少少嘅酒味配上啲cream同蛋糕,微苦得來又帶點甜心太軟好流心心,唔會話太甜,配上雪糕一流呢間餐廳都值得大家嚟,淨係個環境嚟打卡都抵啦
聽咗呢間餐廳好耐,今日就嚟試吓

然後佢就俾咗個餐牌,我哋見到有啲set好似幾抵就嗌咗啦
前菜方面叫咗蟹肉牛油果他他,煎鵝肝配青蘋果黑醋醬
蟹肉牛油果他他

煎鵝肝配青蘋果黑醋汁

煎鵝肝配上多士再加上黑醋醬,解膩,鵝肝啱啱熟,唔會話太硬

主菜就嗌咗軟殼蟹白松露意大利麵,封門牛柳配野菌燒汁
軟殼蟹白松露意大利麵

封門牛柳配野菌燒汁

仲配有薯蓉,佢個薯蓉好Creamy好滑

最有驚喜嘅係個甜品嗌左提拉米蘇同心太軟
Tiramisu

心太軟

心太軟好流心心,唔會話太甜,配上雪糕一流

呢間餐廳都值得大家嚟,淨係個環境嚟打卡都抵啦
軟殼蟹白松露意大利麵
封門牛柳配野菌燒汁