同朋友去旺角行街,識行一定要行女人街兩邊的內街,因為成日都會發現到好野,今次就比我地發現,原來"2派克雞排" 喺旺角都有分店咁就可以買d小食,邊食邊逛🤭⭐️脆皮雞塊套餐好抵食,包雞塊、薯餅,仲有飲品雞塊可以揀調味,就連薯餅都可以另外揀調味懶人最愛嘅雞塊,方便食,啖啖肉,揀左咖喱配雞,有d辣,不過好食,薯餅大大塊,比美式連續店嘅大左一大個框,食落嘅口感係差唔多,都係咁好食🤤,食炸野,就梗係要配汽水la,有可口可樂呀😍⭐️脆皮花枝丸(海苔)花枝丸一串有3粒,大大粒,好彈牙,同海苔調味粉配埋,完全冇違和感😂⭐️脆皮台灣腸一份有兩條,炸過嘅台灣腸,好新鮮嘅食法,食落好juicy⭐️四季豆(梅子)四季豆同梅粉嘅配搭好夾,梅粉少少酸,一齊食令四季豆食落好甜,好好食😋⭐️小扇茄子(芥末)一份有3大舊,一啖咬落去好滿足,揀左芥末味,有芥末嘅香味,但係唔攻鼻嘅
咁就可以買d小食,邊食邊逛🤭

⭐️脆皮雞塊套餐
好抵食,包雞塊、薯餅,仲有飲品
雞塊可以揀調味,就連薯餅都可以另外揀調味

⭐️脆皮花枝丸(海苔)

⭐️脆皮台灣腸
一份有兩條,炸過嘅台灣腸,好新鮮嘅食法,食落好juicy

⭐️四季豆(梅子)

⭐️小扇茄子(芥末)

2025-01-23
10 分鐘 (堂食)
$60 (其他)
  • 四季豆
  • 脆皮雞塊套餐