政府第二年消費券, 領取左即刻去消費。2人午餐點了1)咖喱蛋包飯配炸豬排 另 加$25有餐飲, 餐湯, 沙律。粟米湯, 像開粉沖, 唔似新鮮煲。檸檬紅茶。鴨胸沙律炸豬排唔乾, 肉唔鞋,讚。 但冇什麼肉味 2)三色丼飯同樣另 加$25有餐飲, 餐湯, 沙律。粟米湯, 像開粉沖。。熱咖啡。煙三文魚沙律三色飯來, 第一見到中間的吞拿魚容出涷煙, 顏色啡黑, 像冰櫃取出, 完全唔係新鮮粉紅色魚。 我都打個突, 問侍應是冰箱取出的嗎? 好像好冰咁, 侍應話唔係。 我又信佢, 即管食啦。三色丼飯之帶子普通。三色丼飯之吞拿魚容飯, 冇味, 唔香又冇腥。三色丼飯之牛肉飯, 此牛肉是最出色, 新鮮, 汁好味。。🤮🤢🤒食完比錢走, 回家後,以為 肚脹胃痛, 食左胃藥, 仲痛, 痛左1個鐘, 又痛, 又再食特效藥。 不久就嘔吐大作, 嘔完又嘔, 又嘔, 去瞓覺休息, 又痛, 起身又嘔。。。嘔左8次, 終於嘔完。。同行另一家人, 同樣有試食三色飯, 佢就痾左3次。晚上嘔完, 精神回復後, 有打電話去LDK .同他們講, 叫他們留意是否吞拿魚變了, 令我們痾嘔。 他們說會同經理反應及留我電話
政府第二年消費券, 領取左即刻去消費。
2人午餐
點了1)咖喱蛋包飯配炸豬排
另 加$25
有餐飲, 餐湯, 沙律
。粟米湯, 像開粉沖, 唔似新鮮煲
。檸檬紅茶
。鴨胸沙律

炸豬排唔乾, 肉唔鞋,讚。 但冇什麼肉味

2)三色丼飯
同樣另 加$25
有餐飲, 餐湯, 沙律
。粟米湯, 像開粉沖。
。熱咖啡
。煙三文魚沙律

我又信佢, 即管食啦。

三色丼飯之帶子普通。

三色丼飯之吞拿魚容飯, 冇味, 唔香又冇腥。

三色丼飯之牛肉飯, 此牛肉是最出色, 新鮮, 汁好味。

。🤮🤢🤒

同行另一家人, 同樣有試食三色飯, 佢就痾左3次。

晚上嘔完, 精神回復後, 有打電話去LDK .同他們講, 叫他們留意是否吞拿魚變了, 令我們痾嘔。 他們說會同經理反應及留我電話和姓名, 點知等了3天都沒有人回覆過我。

是他們沒有了解食物是否變壞, 還是我唔好彩?!