2019-01-18 183 瀏覽
落到黎莆點,有時要搵個靜靜地既地方都唔易。估唔到行行下,見到呢間有報導既餐廳,好似話係明星開既店,望佢既相,好似都幾吸引咁,就上左去。上到去,好似去左另一個世界咁,好靜,a good dining place.呢度係好岩摸住杯或談心,開支酒慢慢傾計。睇佢飲品既餐牌,用左唔同既歌名做名,幾特別,叫左杯c all star, 有粒楊桃係度,味道都唔錯。叫左個紅菜頭沙律,紅菜頭好有咬口,配上baby菠菜,食完成個人好似健康左咁。呢個配搭好小係出面餐廳食到。佢既手工麵係自家制,用左龍蝦汁配蟹肉,味道好濃好鮮,麵質特別,有咬勁,分量最多D,我都食得晒。肉眼燒得剛好,滿有肉汁,啖啖肉岩晒我,好小見成舊骨上,有牛骨髓食,仲有兩舊牛肉係肉上面,又香又濃。呢度仲係周未會有LIVE,我估周未會更加有FEEL。
落到黎莆點,有時要搵個靜靜地既地方都唔易。
呢度係好岩摸住杯或談心,開支酒慢慢傾計。

呢度仲係周未會有LIVE,我估周未會更加有FEEL。
2019-01-08