2017-05-14
朋友生日,吃飯地區就翻佢,所以大西北都要黎一轉。搵餐廳都要認真選擇!上網見到呢間餐廳逢星期三有band show,而且好評都幾多。一於就book呢間西餐同佢吃飯慶祝一下過來見到個門面都幾企理,感覺都幾好。門口既哥哥好有禮貌帶我地坐低。我地book 八點既時間黎食,餐廳裡面已經坐滿曬咁制。餐前送上一份特別既小食,香草脆條同番茄香草包,配埋餐廳祕制醬料,又脆又香口。有別於普通西餐既餐包餐前湯都幾新穎,又朋友中意既黑松露湯,將牛肝菌蘑菇打溶之後煮既湯,加上黑松露,味道出奇地夾。Main Course我地試左店員推介既肉眼扒,呢塊頂級肉眼有12安士,配薯菜。我地order 七成熟,煎得剛剛好。而且牛肉味好濃!食落唔會太肥膩再黎就係我最愛既墨汁意粉佢陪既海蝦大大隻好爽口!意粉加左蒜去調味,又香口又有咬口!飲品我試了呢杯公主的心😂無酒精既!望落好像橙汁,飲落有陣陣士多啤梨味道!食完d 肉配上一杯,好match大概九點既時候,band show 開始了!好氣氛,好食物加好服務!令我對元朗區西餐加添了一點信心!
我地book 八點既時間黎食,餐廳裡面已經坐滿曬咁制。
有別於普通西餐既餐包
餐前湯都幾新穎,又朋友中意既黑松露湯,
將牛肝菌蘑菇打溶之後煮既湯,加上黑松露,味道出奇地夾。
Main Course我地試左店員推介既肉眼扒,
呢塊頂級肉眼有12安士,配薯菜。
飲品我試了呢杯公主的心😂無酒精既!
望落好像橙汁,飲落有陣陣士多啤梨味道!
食完d 肉配上一杯,好match