餐廳: 漁樂 (曼坊)
資訊:

2018-07-24 1477 瀏覽
繼意樂開張之後,曼坊開左漁樂,兩個樂樂是否能令美孚居民快樂?就要佢地努力加油了...首先,服務態度系值得肯定的,暫時咁話,遲d晤知。因為驚左似食人虎咁既太興服務大姐,比我揀,我實會揀服務態度好的餐廳,家陣系食飯,晤系食氣。第二,環境系很不錯的,足夠卡位令人坐得舒舒服服,飲杯野嘆個包又好,食個飯吹陣水都得,唔洗好似大家樂咁逼。第三,野食方面,ok既,對樓下家傳,元氣冇影響,style 唔同嘛,和平共處冇威脅,但又一間同越棧,哈....就要心驚驚了,又一間頹過頹飯,再咁頹落去,唔用多d心思,就慘豬豬咯。而且,價錢方面,中等價錢,大家又點會唔來試下呢?我地今天食左個早飯,下午茶時間上到去,一人一個餐,評價系好過意樂。👉🏽凍奶茶:香滑濃郁。👉🏽豬扒包:包脆,兩舊豬扒,份量足。👉🏽手抓餅:餐+10蚊有手抓餅,味道ok,但+10蚊覺得貴左。👉🏽葡汁焗雞扒飯:油左d,味道還不錯。大家樂冇焗雞嘛,要食焗雞要去美心,咁現正呢度都有,幾好。👉🏽沙爹焗豬:好滯,呢個就麻麻。

而且,價錢方面,中等價錢,大家又點會唔來試下呢?
👉🏽凍奶茶:香滑濃郁。

👉🏽豬扒包:包脆,兩舊豬扒,份量足。

👉🏽沙爹焗豬:好滯,呢個就麻麻。
2018-07-23