2011-10-14 87 瀏覽
在九龍城的Woo Cow 本人一向都係忠實fans~ 得知尖沙咀分店開張~~~即時book 台 , 試新地方~~ ^^尖沙咀店雖然是樓上鋪, 不過離遠已經見到好大個閃下閃下的" Woo Cow " 廣告版~ 位置 Good~ 新店 woo woo woo~~~ 巧令呀! ^^ 一入門口,老闆都認得我啦(九龍城店幫襯到已經認得) ~ 仲帶我參觀新店~ (好貼心喔)~ 有好多間房喔~ (有私人空間) like ^^好大好有空間感~唔洗有被迫住既感覺 ~ 讚~刺身 一樣新鮮~ 好肥美~ salad 咬落去十十聲架~~~ Fresh 呢個湯底既全名我唔記得啦~ 不過真係好鮮甜~ 係烚下烚下之前~ 可以飲左少少湯先~ ^^ 湯底入面仲有d 滑雞 ~ 方間既腐皮卷, 好多都冇左脆既感覺~ Woo Cow 有脆脆感~ 正~~~~好甜喔就咁當小食都ok ar!!! 炸左既芋片上面加左少少黑糊椒~ 好彈!!!雖然普, 不過本人喜愛~ hahaha彈彈彈彈牙~ 其實仲有好幾樣~ e.g. 本地手切肥牛, 豚肉 (不過upload pics有限, 不能盡錄) 一樣新鮮~唔知真係以為我賣緊廣告~ 不過
即時book 台 , 試新地方~~ ^^

位置 Good~

有好多間房喔~ (有私人空間) like ^^
好大好有空間感~唔洗有被迫住既感覺 ~ 讚~
三文魚刺身+蟹籽salad
刺身
一樣新鮮~ 好肥美~
salad
咬落去十十聲架~~~ Fresh
翅瓜湯底

湯底入面仲有d 滑雞 ~

腐皮卷

大聖子

好甜喔
炸芋片

鵝肝蝦丸

好彈!!!
花枝片

雖然普, 不過本人喜愛~ hahaha
墨魚滑

彈彈彈彈牙~

一樣新鮮~

唔知真係以為我賣緊廣告~ 不過本人"為食妹" 真係對食物質素好有事求~ ^^ Woo Cow 合我心意~

我一定會定時光臨~

2011-10-03
三文魚刺身+蟹籽salad