2018-08-18 51 瀏覽
手炒黑糖珍珠鮮奶 $30.又一過台灣過江龍係香港立足啦 作為珍珠奶茶既頭號fans 又點可以放假唔去朝聖🤣🤣🤣.開正係老虎堂隔離 成條街都係排隊既人😂連個實q都口號咁叫 左邊老虎堂 右邊幸福堂😂可能星期六唔好天 時不時落住大雨 排隊同買完等候都唔需要一個鐘🤣🤣🤣🤣.今次真係手炒黑糖 擺晒個鑊係度話你知杯野點整出黎 而且有得抽下d大竹韱求下姻緣 好可惜姐求到既係下韱😂😂😂.我覺得杯野真係幾好飲 可以上到我心目中既top3 黑糖味好香 香過隔離老處堂 賣相都係 勁靚囉😋😋😋冰唔算多 雖然冇得揀甜度但唔會話好甜☺️可能有層奶霜既關係個奶都好厚下 奶味濃郁 奶底都好滑 不過珍珠就唔算好好食 麻麻地我覺得冇乜咬口 但都唔算偏淋 珍珠調整返好d就好好了 但都有黑糖味滲出 好過珍煮丹100倍.Anyway哩間都幾好 不過排隊真係一次就夠🤣我中意隔離老虎堂多d 但唔使排隊我係會慫恿朋友去試下♥️.
手炒黑糖珍珠鮮奶 $30