2024-05-02
Grand Hyatt Tiffin一直想試,咁啱之前見到官網有買二送二,即刻買咗,順便慶祝埋屋企人生日🎂餐廳準時6pm入座,有落地玻璃,樓底超高,感覺舒服,中間位置仲有人彈鋼琴🎹當日係星期六晚,居然都唔係full booking 😱全部係西式野,❌唔會搵到粥、❌炒粉炒麵、❌中式湯、中式糖水或甜品。食物貴精不貴多,沙律、海鮮(有生蠔🦪、蟹🦀腳)好新鮮,唔怕食完肚呵。每人仲有一隻龍蝦🦞,可以選擇凍食或熱食😋鬼佬好欣賞佢哋芝士,選擇多又好味😋我就覺得三文魚包幾特別,真係有三文魚肉喺入面😮熱盤都唔差,有beef Wellington,仲有leek Wellington 適合素食人士😊所有熱盤嘅食物都係微熱嘅,唔會放耐啲就凍唒👍🏻甜品真係必食🤗crepes同waffles 即叫即整👍🏻多款自家製雪糕仲可以配waffle cone 👍🏻👍🏻蛋糕都好精緻🧁我哋之前有同餐廳講係birthday celebration, 餐廳安排咗個蛋糕仔加蠟燭🎂,仲即時有live happy birthday song 😁每人配一杯餐飲☕️我叫咗熱檸檬茶係有成壺茶俾你自己倒的🫖有2個叫咗熱檸蜜就有3樽蜜糖仔🍯鬼佬的凍
每人配一杯餐飲☕️我叫咗熱檸檬茶係有成壺茶俾你自己倒的🫖有2個叫咗熱檸蜜就有3樽蜜糖仔🍯鬼佬的凍齋啡好苦,佢好中意🤣
收碟速度都快,唔會成枱都係碟🍽️星期六晚4個成人買二送二連加一$2083,呢個價錢真係抵。正價加埋一差唔多一千蚊一個㗎💵如果有special occasion 想食餐好,呢度係一個唔錯嘅選擇👍🏻