今天到伊賀吃放題一坐下便送上了一個刺身拼盤 和一部IPAD供我們下單刺身拼盤勁多片魚生, 我最鐘意就係個甜蝦, 真係好鮮甜, 一大班FD食岩哂, 因為佢可以再點就會再上!! 比利時五花腩五花腩出去食都係脂肪個PART多過肉個PART, 不過呢間就好D, 肉面積係大D, 食落就冇咁多罪惡感, 辛口海鮮醬豬頸肉因為已經被廚師處理好了, 所以燒好不用點醬已經好夠味, 呢個既爽度係一流的, 又冇我想像中咁辣, 海鮮醬既味道又幾夾下WO鰻魚玉子燒鰻魚玉子燒都係我第一次食, 一開始佢送到上台既時候我地都唔知係咩黎, 原來要放上爐自己燒的, 其實都唔洗咩SKILL, 就咁等佢熟左就食得, D蛋吸收哂鰻魚既香味, 勁香口勁好味, 原本只係叫左一個, 食到我LUMLUM脷之後叫左每人一個哈哈
今天到伊賀吃放題

一坐下便送上了一個刺身拼盤 和一部IPAD供我們下單