餐廳: 海洋冰室
資訊:

2011-08-26 501 瀏覽
生日, 當然去海洋公園啦. 正日係免費!!!原本打算去海龍王食午飯, 但我姐話又貴又唔好吃. 只有幾張檯近魚缸, 唔值. 唯有隨意去吃其他餐廳. 咁真係寧願吃M記好過......入到去, 無人招呼. 每樣食物比出面貴1-2倍. 好彩有卡位坐, 如無我不會入來瑞士雞翼公仔面, 我想不會難吃因為瑞士汁是已調教好應該沒有問題. 原來我的想法是錯. 不是難吃而是太鹹. 連我友人也吃得濃味食物, 都頂唔順. 烏冬似糊仔, 只有1粒虾, 幾片蟹柳(係百x牌那種)同可以叫好多洋蔥同彩椒. 仲有好多油.
生日, 當然去海洋公園啦. 正日係免費!!!
咁真係寧願吃M記好過......
幾特別
瑞士汁雞翼公仔面
海鮮炒烏冬
唯一好味是羅宋湯
2011-07-20
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日