2019-07-02 752 瀏覽
係健身中心裏面有個Corner可以比你靜靜咁坐係度享用食品,原來呢間小Cafe係附屬既健康餐餐廳黎,提供好味又切合營養需要既餐點🤔,而且唔限於接待會員,又睇下佢地有咩餐點先😆由All-day Breakfast、健康餐必備既沙律、蒸飯、韓式拌飯等都一應俱全,仲細心列明卡路里同各種營養成份,不論係要增肌定減脂,睇返餐牌就可以按需要咁選擇。而且餐點一啲都唔寡,配搭反而幾多樣,色彩繽紛咁見到心情都好好😎印度烤春雞 (1/2隻) $98 - 745kcal一望落去已經覺得好色彩繽紛🌸,有半隻烤雞、兩球紫薯泥、烤南瓜、粟米同雜菜,烤雞好入味,用上烤焗方式更健康,食落亦無咁油膩,點上附上既薄荷醬味道更香;紫薯泥好綿密,中間又會食到紫薯粒,份量較多,即使兩個人食也可以喔~自選沙律自選沙律係從三種沙律底中挑選一款沙律,再選擇配搭沙律既肉類。今次就揀左阿根廷藜麥羽衣甘藍沙律(220kcal)配烤西冷牛排(206kcal) $88。牛排有五、六片,肉質食落亦細嫩。底部係一大碗藜麥羽衣甘藍沙律,份量一啲都唔吝嗇😁加埋酸甜醬汁,感覺很開胃喔。Mango Tango $58裏面包含芒果、蜜糖、純素杏仁奶、菠蘿同

印度烤春雞 (1/2隻) $98 - 745kcal

自選沙律
加埋酸甜醬汁,感覺很開胃喔。

Mango Tango $58
裏面包含芒果、蜜糖、純素杏仁奶、菠蘿同奇亞籽,飲落係芒果沙冰既texture,酸酸甜甜咁,冰涼又解暑。