又黎放低小朋友兩公婆撐下枱腳既時候了~估唔到正品有咁多海鮮食~仲好多選擇Tim!首先叫左個豉椒花甲~好惹味~夠新鮮,又唔會太辣~勁快清哂成碟,佢地仲會畀定隻碗你放榖,咁唔駛食到成枱都係丫ma!服務唔錯~跟住叫左半隻海南雞,真係勁好味~好滑!我連d酸蘿蔔都食哂!講真自己一個都食得哂!不過點都要留番d畀老公食既!十個讚好耐無飲過d滋潤既湯水,平時自己煲親都係去下濕,依個杏汁花膠湯就正了,飲完都覺得好補~好岩女仕飲!而老公就叫左個杏汁豬肺湯,其實味一樣,不過轉左豬肺,老公都飲到一滴無剩~再黎就係黃金蝦仁,送飯一流~又唔會太咸,蝦又爽口,唔錯再黎就係蒸蠔喇~真係好飽滿,隻隻都大大隻~佢畀左d醬料可以點黎食或就咁食都得,任君選擇~其實食到le度已好飽下,但忍唔住又叫左石蟹,細細隻岩哂我地咁飽咁食~好清甜~下次要再黎試下其他小菜先得~

十個讚

再黎就係黃金蝦仁,送飯一流~又唔會太咸,蝦又爽口,唔錯

再黎就係蒸蠔喇~

下次要再黎試下其他小菜先得~