前幾日同朋友係何文田見到有一間日式料理餐廳門口店內最新推出嘅日式套餐幾豐富同吸引我😍於是就坐低食個午餐,店內環境唔算大,但都幾有日式特色,廚師現場製作,大概十五分鐘就可以品嚐最新鮮美味嘅日式料理😋 迷你三色丼(吞拿魚 深海池魚 甜蝦)$128刺身(三文魚🍣2件 帶子2片)➕是日沙律🥗➕果物➕漬物➕紙包飲品🧃(烏龍茶)壽司拼盤🍣 可2選一A:壽司拼盤🍣5件(三文魚,赤身,深海池魚,墨魚,赤蝦)迷你蟹肉丼 $108B 火炙壽司拼盤🍣5件(三文魚,熟蝦,玉子,鰻魚,左口魚)真系好豐富既壽司SET,所有食材都好新鮮,北海道帆立貝幾大隻,A壽司拼盤的每一種食材令你可以感受到唔同海鮮既鮮味,B壽司拼盤而讓你感受惹味又香口既火灸香料理口味😋當你煩惱😣食乜果時又唔想諗,咁呢個日式套餐真系就可以幫你解決呢個問題,食材新鮮又豐富,性價比仲好高,食完真係好飽😝同埋餐廳都有外賣架✌️

迷你三色丼(吞拿魚 深海池魚 甜蝦)$128
壽司拼盤🍣 可2選一
A:壽司拼盤🍣5件(三文魚,赤身,深海池魚,墨魚,赤蝦)

迷你蟹肉丼 $108
B 火炙壽司拼盤🍣5件(三文魚,熟蝦,玉子,鰻魚,左口魚)