2024-01-08 859 瀏覽
朋友,如果你走到東大街,係時候check下Cafe Cabin,唔係廣告,真心覺得佢哋個All day breakfast幾好食🍳。煙肉香脆得嚟唔油膩,煎蛋流心,啖啖牛油果順滑得來,個大啡菇香氣撲鼻,份量夠令人食到飽。個窩夫死正!淋上啲拖肥醬,正到飛起!嗰個蟹肉露筍濃湯天使麵同樣正爆炸!天使麵條滑溜,蟹肉同露筍清新得黎又鮮味,攪埋一齊,好似一場味蕾嘅盛宴咁。焙茶拿鐵就真係洗滌心靈嘅好野,焙茶香濃,拉花靚,一飲落去,煩惱都飛咗🍵。最勁爆嘅莫過於芋泥牛角包窩夫,芋泥夠香又唔太甜,同啲牛角包鬆脆又有咬勁,食落好滿足😋。Cafe Cabin,食物質素一流,服務態度又好,下次一定再嚟!(只係如果有抹茶系列,我會更開心喎~)🍃 分數?絕對滿分啦!