試左大部分口味,我就最鐘意黃金咸蛋炸雞,炸雞沾滿咸蛋黃醬,超吸引!入口咸蛋黃味超香濃,略帶起沙口感,好邪惡🤤🤤🤤 推介👍🏻朋友就比較鐘意檸檬柚子炸雞,味道香甜清新~ 個人就覺得甜左小小~另外仲有創新口味 暹邏花生醬炸雞🥜,花生醬加炸雞好特別嘅組合😆 鐘意食花生醬嘅朋友可以試下~焗雞方面,韓風紫菜味都幾香,而BBQ香辣味個人覺得幾好,辣辣地刺激下味蕾😆唔驚食滯~仲有點少得小食呢,食炸雞都會驚食滯,但呢度嘅放題有得任食小食,芝麻菠菜,酸蘿蔔,泡等等都可以幫你refresh一下味蕾😋嘢飲就要另外加錢,不過有買一送一優惠🤩 我試左菊花蜜特飲😆😆😆大杯到嚇親~ 要2個人share先飲得晒~
試左大部分口味,我就最鐘意黃金咸蛋炸雞炸雞沾滿咸蛋黃醬,超吸引!入口咸蛋黃味超香濃,略帶起沙口感,好邪惡🤤🤤🤤 推介👍🏻

• 黃金鹹蛋炸雞