2017-08-01 2255 瀏覽
呢間店出名雞蛋仔多口味(夾餅都係),不過我最愛的都唔係佢最好賣的,哈哈 諗左一輪我最後選擇了伯爵茶口味,因為我好鍾意茶味產品~由於你落order佢即叫即整,所以要等大約10分鐘~唔多人gei時候都可以gei~我鍾意佢個袋有窿之餘裡面係有層膠,咁個雞蛋仔無論有幾熱,D蒸氣都唔會搞到自己變"林",個袋都唔會爛話到明係茶 佢裡面真係好多茶葉(碎) 所以一開始你未必會聞到茶味,但一搣開D茶味就會湧曬出來~~雖然有少少油油地gei感覺,但外皮真係仲係脆而裡面以然非常軟熟~~加上濃濃茶味,你唔會覺得佢油,好味~~~~~~我仲買左蘋果玉桂格仔餅,我只能說,驚為天人!!!實在太~~~~~~~好食啦!!我絕對可以講係最好食gei蘋果玉桂格仔餅.首先格仔餅本身夠厚,蛋味好出,仲keep到外脆內軟的口感,加上D蘋果玉桂醬非~~~~常豐富,D蘋果粒漏曬出黎,個口真係細D都咬唔曬!一個人食的話其實好飽~~不過如果你本身怕好甜,你可能會覺得佢太甜,因為有太多醬,如果唔係的話,聽我講一定要試!另外有一次我都有食過斑蘭味雞蛋仔(忘記影相),都一樣好好味~如果喜歡斑蘭gei朋友一定要試~因為佢味道唔會太假,keep到斑

伯爵茶味
雖然有少少油油地gei感覺,但外皮真係仲係脆

蘋果玉桂格仔餅

另外有一次我都有食過斑蘭味雞蛋仔(忘記影相),都一樣好好味~如果喜歡斑蘭gei朋友一定要試~因為佢味道唔會太假,keep到斑蘭綠到爆的顏色再加微甜的斑蘭味,加上佢比其他口味平,我絕對推薦大家食!!
  • 斑蘭味雞蛋仔
  • 伯爵茶雞蛋仔