爸爸琴晚生日諗住同佢好好慶祝!!點知佢一早選好咗一間心水餐廳🐌,好!一於就帶佢去試!一行入去feel到環境雅致幾chill,有唔少經典嘅意式菜。😎😎♨️Daddy覺得皇牌煙燻豬腩肉卡邦尼係佢嘅心水菜式❣️。煙燻豬腩肉酥脆,脆口得嚟食到好香嘅豬肉味,好特別。卡邦尼意粉本身較軟🙌✨,老少咸宜🤍,唔會黐牙,🤍🤍食多幾啖都唔會寡。♨️我自己就鐘意慢煮法式豬鞍架同埋♨️秘製炸雞。✌🏻😂💞豬鞍架味道香口,鹹香惹味,多肉飽滿好juicy💦,食多都唔覺太濃味😛,豬鞍架外皮微脆,內裡保持肉汁,真係絕世美食。炸雞調味幾有心思,食到淡淡雞汁嘅香味,賣相都好吸睛,超級容易入口😝✔️🎉!☀️💯爸爸話今餐食得好開心,價錢方面都比較合宜,大家想食就嚟試吓啦!