2010-03-22
自己牛一,都想擁有”擺大壽”既一年,經朋友介紹之下,今年決定响西貢搞,搞食扒餐。搞party之前我落場去了解下,佢有兩層,人數關係又想要d privcy,所以book咗上層。佢嗰度空間夠大,可以容納二三十人,又唔使嘈到其他客人呢~ 環境燈光氣氛各樣都啱我心水,幾懷舊咁囉,所以搵咗老闆斟斟。老闆娘佢好好人,逐一問我既要求,例如想自助式定係即叫即做,或者訂定menu本身無既野等等,結果我揀咗即叫即做,因為我要食佢地招牌鐵板扒餐。好啦準時八點開席。d食物熱辣辣咁送上黎,有我最中意食既羊鞍,牛柳,蒜蓉紅椒大蝦,當然仲有紅酒襯托,老闆娘佢咁好人見我生日送咗一支俾我,價錢合理,服務ok,食物都有驚喜,Overall一個開心既生日啦。25人淨食既話大約位位百五左右啦(扒餐有包野飲,紅酒另計)
25人淨食既話大約位位百五左右啦(扒餐有包野飲,紅酒另計)