2022-12-18
Angel & Devil 佢地有出過唔同款式嘅港女下午茶而今次係就係朱古力系列🍫🍫🍫🍫🍫呢個朱古力 afternoon tea set 由即日開始已經有得食供應期仲至到明年1月 大家可以bookmark定🔖*佢地 Angel & Devil 又係有室內同室外位坐室外位其實都幾chill~可惜個日太熱下💦我地係選擇需要冷氣❄️都係留係室內適合我地多啲🤣*去之前都見有唔少嘅負評 自問係有啲驚驚地 打定輸數嘅感覺朋友仔話去食就即管去博一鋪🥺好彩嘅係都真係算正常水準成個tea set最主要都係圍繞黑松露同朱古力多咸點係以黑松露為主🍄而甜點會以朱古力為主🍫但其實黑松露個味都真係唔係好出下✨少少嘅溫馨提示:甜點就真係要快食會勁快溶 會變得勁淋身一溶就好易變水狀*❣️Choco-Duo Afternoon Tea Set 朱古力雙重奏下午茶 $298/兩位用*🥞黑松露榛子千層酥🍄北海道帶子黑松露忌廉汁酥盒🍣煙燻三文魚卷配黑松露酸忌廉 🍎法國鵝肝醬多士配黑松露及焦糖蘋果🍰紅桑子黑白朱古力慕絲蛋糕🍫抹茶朱古力泡芙配古士醬🧀黑松露芝士泡沬🥧黑松露葡撻*再配 70%可可法國朱古力火鍋🫕✅時令鮮果✅馬卡龍✅綿花
而今次係就係朱古力系列🍫🍫🍫🍫🍫
供應期仲至到明年1月 大家可以bookmark定🔖
佢地 Angel & Devil 又係有室內同室外位
坐室外位其實都幾chill~
可惜個日太熱下💦我地係選擇需要冷氣❄️
✅時令鮮果
✅馬卡龍
✅綿花糖
自選飲品2杯:
🌿Mint Chocolate Kiss (Cocktail)
- Green Mint Liquor
- Cacao
- Cream
[OR]
🍌Choco Typhoon (Mocktail)
- Banana Chocolate Souce
- Caramel Syrup