2017-08-05 382 瀏覽
星期六同小朋友去報名上堂,試完堂就搵食了,小朋友嘈住要食佢 雖然我真的很不愛食 但佢中意 大人邊有計呢叫左佢最中意的雞翼,一個芝士pizza,一個番茄意粉,一個佢最愛的三文魚沙律同一份三文魚,任飲汽水,埋單都係$1XX價錢的確好平,不過質素,意粉同pizza都好差,雞翼好啲最差呢個,冇番茄味,好淡,而且芝士粉同呢個番茄好唔夾,再加上咁林的意粉 我真係唔識欣賞了,不過小朋友中意食,冇辦法啦四色芝士pizza 其實食落冇咩味,芝士真的食唔出有多於一種,而且茄汁唔出,好淡個pizza批好冇誠意,交貨嘅我係嘉頓都買到,事關佢真係好平,唯有接受啦煙三文魚小朋友最愛食了。有4-5片,好有誠意而且又唔貴三文魚沙律,沙拉菜算新鮮,汁太多,但我地自己問題 冇叫少汁唔怪得人,而且性價比佢成日都叫住要食的雞翼,的確味道都不錯!不過我食開土匪唔識欣賞呢個總結 小朋友開心就好,我都會陪佢黎

價錢的確好平,不過質素,意粉同pizza都好差,雞翼好啲

個pizza批好冇誠意,交貨嘅
我係嘉頓都買到,事關佢真係好平,唯有接受啦

煙三文魚

小朋友最愛食了。有4-5片,好有誠意而且又唔貴

總結 小朋友開心就好,我都會陪佢黎

2017-07-08