2008-12-04 23 瀏覽
尋晚同3個朋友一齊去, 之前去過 TST 同 CWB o既店, 覺得不錯.今次叫o左:中吞拿魚腩定食 ($180) - 中吞拿魚腩都幾肥美, 但多筋!!吞拿魚片定食 ($88) - 吞拿魚好新鮮, 味道好好, 有驚喜!!黑毛和牛燒肉定食 ($120) - d 牛肉幾香, 不過食唔出係黑毛和牛lor..... 個樣好似吉野家!海膽定食 ($120) - 超級失望, 用海刺扮海膽, 又苦又有陣"押"味, 我地幾個只食o左一啖, 冇人肯再食, 佢地仲話尋日先番貨好新鮮, 差差差 另外仲要左燒雞翼, 燒得幾香, 不過燒雞翼都好難唔好食!!芝麻醬菠菜, 好味總括o黎講, 一般啦, 一致認為如果d定食平 $20 - $30, 比較合理!! 不過服務幾好, 不停幫我地加茶
今次叫o左:

個樣好似吉野家!

另外仲要左燒雞翼, 燒得幾香, 不過燒雞翼都好難唔好食!!
芝麻醬菠菜, 好味