<請坐>呢個名字給予人休閑既感覺,但是實係唔可以休栽悠栽慢食,要人齊先可以入內,而食完就即刻收碟,感覺侷促似被人趕走咁,可能因人多同地方細關係啦,而今次用餐就有以上經驗,所以唔會有下次!紅燒牛肉麵同樣一個紅燒麵,程班長各樣都佔優,請坐湯底較辣但唔惹味,牛肉又唔夠入味,我食咗兩啖就比返老公滷肉飯汁唔夠濃,肉都係唔夠入味,好似食緊淨滷肉加一碗白飯咁,同阿元來了無得比起司蛋餅呢個我覺得幾好味,上枱熱辣辣,每件蛋件都好煙靭,芝士又唔會太搶蛋味,必食推介肝連(橫隔膜)呢個小食又係值得試,又點爽口同時又有肉口感,只需點少少醬汁已經好正冬瓜茶&洛神花茶正常,唔會太甜,可消暑解喝後記:整體嚟講只得小食出色,台灣食肆主打既牛肉麵同滷肉飯都比較遜色。服務同樣麻麻,不停催人落order,有點兒討厭!

紅燒牛肉麵
紅燒牛肉麵

滷肉飯
滷肉飯

肝連(橫隔膜)

肝連(

冬瓜茶&洛神花茶
正常,唔會太甜,可消暑解喝

2017-05-12
10 分鐘 (堂食)
肝連(