其實V city啲嘢食不嬲都好貴,如果想食平,我諗依家算係最抵食, 一個lunch set 60蚊到。雖然佢有好多選擇,但係我哋不約而同都揀咗印尼炒飯,一共叫咗5個。印尼炒飯個色好深色但係就唔算話好有味,不過佢個沙嗲雞肉同埋蝦嘅味就好夠,可以補救下,特別要讚嘅係嗰個蝦肉,幾彈牙,好食!正嘅就係佢可以揀黑糖珍珠豆漿,好好飲,不過對於唔鍾意甜野嘅我來講就真係有少少過甜。朋友就叫咗個咖喱牛腩椰香飯,咖喱真係幾唔錯,有少少似日式咖喱嘅味道。有兩個朋友叫咗蜜汁叉燒大碗飯,感覺真係幾豐富,而且只係$52,仲有嘢飲。上一次我食咗佢嗰個咖喱魚柳,真係一啲都唔好食,所以都唔再咁叫大碗飯。不過朋友食完蜜汁叉燒就覺得唔錯嘅,如果想慳錢就值得一試啦!