2020-09-10
今次試依間Lunch Omakase,店內座位比想像中多同密集,如果係食omakase🤔個feel就的確差dd,但佢地勝在性價比高!佢地Lunch Omakase Set有2款,一款松🍣(HK$298/位),另一款係竹🎋(原價HK$880,特價HK$680),後者只係多左刺身3貫、熱食1款同生果、但就少4件壽司!個人覺得竹就麻麻抵食!唔想食omakase,可以order刺身丼飯,但價錢就唔太清楚,大家可以去到問拎丼飯menu.我地order左2 set 松😍有1款小食+1款前菜、壽司9件、手卷1件、蒸蛋、湯、甜品。每件壽司都好新鮮,特別鍾意蝦膏牡丹蝦壽司🍤、黑松露左口魚壽司同埋海膽壽司🤩,仲有件魚子吞拿魚蓉手卷好唔錯👍🏻(朋友因為紫菜敏感,佢所有壽司都要走紫菜,唔知點解走紫菜既壽司同手卷都大份d既😂🤣),唯獨碗龍蝦麵豉湯就🙅🏻♀️唔掂,淡得黎唔知點咁(利申:本人唔鍾意任何款式既龍蝦湯,覺得太鹹同怪味)整體黎講,依間lunch omakase大家可以一試
整體黎講,依間lunch omakase大家可以一試