2012-08-29 310 瀏覽
今晚友人生日 早已訂定檯 免浪費時間在等位上選了到PopCorn食店食野 未多清楚一眾食店食物質數同服務是如何七點半左右齊十人入座 店內黑黑暗暗 相當神秘 而我地坐既檯入到篤侍應放好水(有問要凍定熱,但來到亂放上檯)及餐牌就走開了..隔左成十五分鐘想落單 可惜位置太入太黑 他們好似看不到我們揚了多次手 結果仍是要主動走出去叫人來落單食物款式同旗下分店餐牌無異 主打PIZZA同意粉,其次為湯同沙拉是晚較好的菜~腰豆雜菜湯 豆味夠香濃又夠熱騰騰牛油果蛋卷 脆口夾牛油果很美味Pepperoni Pizza 批底頗鬆脆 入口充滿蕃茄味較差~宮保意大利粉 食唔到宮保既味道 雞肉乾又柴雞肉闊條麵 雞肉乾又柴 闊條麵凍且硬 完全唔入味Carbonara 味道偏淡而乾身 意粉份量很小而又碎濕濕 配料煙肉及青豆也見不足食落好明顯同分店水準有好大差距,份量亦偏細期間有感侍應當忙 連水杯空了多時 也沒有主動添上***在此祝A君生辰快樂,日日有食神***
今晚友人生日 早已訂定檯 免浪費時間在等位上

侍應放好水(有問要凍定熱,但來到亂放上檯
)及餐牌就走開了..
隔左成十五分鐘想落單 可惜位置太入太黑 他們好似看不到我們

揚了多次手 結果仍是要主動走出去叫人來落單

是晚較好的菜~
腰豆雜菜湯 豆味夠香濃又夠熱騰騰

牛油果蛋卷 脆口夾牛油果很美味

Pepperoni Pizza 批底頗鬆脆 入口充滿蕃茄味

較差~宮保意大利粉 食唔到宮保既味道 雞肉乾又柴

雞肉闊條麵 雞肉乾又柴 闊條麵凍且硬 完全唔入味

食落好明顯同分店水準有好大差距,份量亦偏細

期間有感侍應當忙 連水杯空了多時 也沒有主動添上

***在此祝A君生辰快樂,日日有食神***
劣,劣,劣
劣,劣,劣
題外話/補充資料: 相比其他分店,這店食物既份量同質數都為'差',服務又有不足,與其幫趁極其量去其他分店好了!!