2022-04-21 52 瀏覽
之前經過K11都冇乜留意呢間「Café Crêpe 」因為感覺是食甜品唔係正餐。近日lunch來到K11搵食,睇清楚佢個menu,原來可麗餅是有鹹味或甜味選擇,除了可麗餅仲有熱狗🌭️、牛角包同三文治🥪,而可麗餅圖片真係好吸引,一於入去食個lunch~➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰ᵐᵃᵗᶜʰᵃ & ᵇᵉʳʳʸ ᵖᵃʳᶠᵃⁱᵗ 朱古力可麗餅$89超吸睛甜點,甜甜酸酸嘅紅莓醬令朱古力味嘅餅皮更為突出,裏面餡料有cream cheese,抹茶,最欣賞嘅就係滿滿嘅果仁碎,超級脆口,加埋抹茶雪糕食,每一啖都值得細心品嚐😋ᵖᵃʳⁱˢⁱᵃⁿ ʰᵒᵗᵈᵒᵍ (ωαgуυ ѕαυѕαgє) 和牛熱狗 $89呢個係限定款式,喺收銀處見到有呢個牌。不是一般熱狗腸味道,用和牛腸來做特別好味😋麵包明顯有烤過很脆口,加上滿滿嘅茄醬同芥末醬,讓人由心感嘆此刻味蕾上專貴!ⁿᵘᵗᵉˡˡᵃ ʰᵒᵗ ᶜʰᵒᶜᵒˡᵃᵗᵉ 榛子朱古力 $48平時用Nutella搽麵包就是試得多,用來飲都係第一次,好香榛子味,加埋朱古力,兩隻味夾埋都好夾,上面仲有cream,唔錯👍🏻16ᵒᶻ-ᵐᵒᶜʰᵃ 朱古力咖啡 $46美味的特色咖啡飲品,濃

➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰

16ᵒᶻ-ᵐᵒᶜʰᵃ 朱古力咖啡 $46
美味的特色咖啡飲品,濃郁、絲滑的朱古力味與奶香咖啡完美融合在了一起,口感絲滑、舒心愜意,加上cream增加風味。