2020-11-15 1599 瀏覽
其實唔話俾我聽嘅話🍔🍟我會以為係真嘅🐂因為我根本食唔出😂真係冇諗過,咁偏僻嘅海怡廣場,上面竟然有一層全層賣寵物用品嘅店,入邊仲有一間Cafe,賣嘅都係素食,而且可以比寵物進入,眼見確實有好多主人帶埋自己心愛嘅狗坐低一齊食午餐,感覺幾特別。講返環境,餐廳座位寬闊,木系設計幾舒適,光線亦都好充足,舒舒服服可以坐一個下晝。餐廳比較自助,食完需要自己收拾。我叫咗一個WNP burger,賣既係impossible meat, 即係素肉,雖然係素食,但係成個漢堡咬落去嘅質感實在好似真嘅牛肉,咬落去竟然有肉汁,而且其他配料同平時既burger一樣,蕃茄蔬菜好新鮮,亦配上芝士,麵包好鬆軟,薯條亦都炸得好香脆,整體成個餐就同平時喺出邊嘅美式餐廳食burger一樣,好Juice亦都好香,我第一次食覺得好驚喜,估唔到真係可以做得咁似,有興趣嘅人可以嚟試吓,我的素肉完全改觀了。
其實唔話俾我聽嘅話🍔🍟
我會以為係真嘅🐂