2010-08-06 29 瀏覽
服務未試過既朋友可以先叫佢俾你試食我同個姐姐講想試下原味, 佢主動俾埋綠茶味我, 仲好多添!試完都決定唔到, 個姐姐又主動同我地講可以mix味我見到佢每次裝完froyo都會磅一磅, 夠唒圴真!環境雖然個鋪位好細, 但裝修得好靚, 卡片同catalog都係同圓角, 夠哂detail仲有幾個位, 可以坐低慢慢嘆! 不過大家都要識做啦咪坐咁耐呀~Froyo由於我係個green tea latte fans, 見到有綠茶味好興奮!!!見佢個顏色都知佢落足料(應該冇色素掛)一試果然冇令我失望! 清香既綠茶味令個froyo冇咁'溜'原味都唔錯, 偏甜, 質感好thick好滑, 最緊要冇冰粒Toppings有好多類, 最鍾意mochi價目表$28 regular 配一個topping$35 large 都只係配一個topping$5 for any extra toppings比起其他store我覺得large同extra topping都好唔抵呀~p.s 佢係俾wooden spoon架! 好得意
未試過既朋友可以先叫佢俾你試食
我同個姐姐講想試下原味, 佢主動俾埋綠茶味我, 仲好多添!
試完都決定唔到, 個姐姐又主動同我地講可以mix味
我見到佢每次裝完froyo都會磅一磅, 夠唒圴真!

Froyo
見佢個顏色都知佢落足料(應該冇色素掛)
一試果然冇令我失望! 清香既綠茶味令個froyo冇咁'溜'
原味都唔錯, 偏甜, 質感好thick好滑, 最緊要冇冰粒

Toppings
有好多類, 最鍾意mochi

價目表
$28 regular 配一個topping