呢到啲小食全部都可以帶去貓cafe,經地面去路程5分鐘左右,買滿指定金額可以抵消場錢,去貓cafe cp值都高,坐住食又舒服啲~👨🏻‍🍳🤳🏻招牌手工波堤 $25佢係冬甩嘅啲frd嚟,咬落有啲煙靭口感嘅包咁,個醬微甜~ 如果有得熱食可能會好食啲👨🏻‍🍳🤳🏻奶蓋黑糖波堤 - 波波doublemay $32呢個同樣有煙煙韌韌嘅口感,配個醬再加oreo碎嘅味道唔錯,唔會太甜 ! 👍🏻👨🏻‍🍳🤳🏻抹茶紅豆鮮奶 $323個味唔會互搶,紅豆幾香同個抹茶幾夾😋👨🏻‍🍳🤳🏻朱古力鮮忌廉oreo脆脆 $38我都幾鍾意飲oreo 呢個唔會甜到漏,朱古力係微甜帶超少苦,朱古力味澧得嚟唔會甜到漏,同埋係稀身啲唔滯,可以再攪拌下撈埋oreo脆脆同cream~Cafe收入會支援浪浪,大家可以搵個weekend買埋嘢食上貓cafe坐下🐱

👨🏻‍🍳🤳🏻招牌手工波堤 $25
佢係冬甩嘅啲frd嚟,咬落有啲煙靭口感嘅包咁,個醬微甜~
如果有得熱食可能會好食啲

👨🏻‍🍳🤳🏻抹茶紅豆鮮奶 $32