2018-06-12
一向係麵包控既我,知道茶木開左條新line~專整麵包同野飲~特登黎幫襯下架!😆👉🏿✨抹茶綠盛會 Hkd 10 💸 (mini size)📌見到佢寫入面有麻糬,諗都唔諗買左先😈值得一讚既係佢啲包係做到十分鬆軟,同喜茶個啲差不多,但入面既餡就冇喜茶咁正啦😞佢既紅豆有小小霉,加上啲麻糬係一粒粒,入口完全淋晒好似溶左咁,有啲怪😅👉🏿✨金芒戀人 Hkd 10 💸 (mini size)📌買佢真心係因為見到佢有吉士醬😂不過原來佢既吉士醬係撈埋芒果,食落係重芒果味既,而芒果粒係有啲似芒果乾既feel,整體唔太夾😅試下都ok la ~ 👉🏿✨玫瑰紫薯戀曲 Hkd 10 💸 (mini size)📌呢個應該係最好食既一款!食落真係有淡淡玫瑰味,好清香,再加埋紫薯蓉,非常ok!Ps:其實我仲買左朱古力,但食得太開心唔記得影😂😂不過朱古力訂熱左都好食,唔會係好甜個隻,剛剛好😈叮13秒就very nice ! 同埋個日去到可能因為太晏,職員話13蚊2個!超抵啦👍🏿所以大家都可以6,7點左右去,想試晒咁多款都得啦☺️
👉🏿✨抹茶綠盛會 Hkd 10 💸 (mini size)
👉🏿✨金芒戀人 Hkd 10 💸 (mini size)
📌買佢真心係因為見到佢有吉士醬😂