2022-08-10 135 瀏覽
平時真係好少去新界😆自從有屯馬線真係好方便🚇去邊度都好快😊今次去咗間位於朗屏站一間特色Cafe 52☕️餐廳裝潢以粉色為主💮🌸牆身仲有好多兔仔圖案🐰真係超多打卡位📸睇吓我地食咗乜🤩小食拼盤炸到金黃香脆😋最喜歡薯絲蝦🍤魚餅同網紙春卷煙三文魚牛油果沙律份量好多🥗沙律菜好爽脆三文魚卷成玫瑰花花🌹喜歡牛油果夠哂熟🥑肉眼扒配車打芝士🧀忌廉芝士配竹炭漢堡包及薯條店員送上枱已經聞到好香🤩個竹炭包夾住塊肉眼扒🥩吃落爆哂芝士汁真係好Juicy🤤肉眼又唔會韌😋韓汁雜海鮮意粉配煙三文魚🌶海鮮有蝦🦐魷魚🦑硯肉同煙三文魚🤩見menu有隻🌶原來個韓汁都唔算好辣但都幾惹味🍝整碟都大份足料👍芝士肉醬焗薯好喜歡哩個焗薯🥔混合芝士肉醬味道好濃郁😋香辣蜜糖燒雞翼6隻燒得唔錯肉質Juicy如果蜜糖再多少少就好喇🤭飲品超多選擇花茶個茶壺好優雅🌸花茶芬香撲鼻薄荷泡沫朱古力味道適中🍫飲落好透心涼哩間餐廳環境都唔錯😍店員好友善🤗價錢又唔貴 咁多食物都係五佰幾👍值得來

睇吓我地食咗乜🤩

小食拼盤