餐廳: NOC Coffee Co.
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
一直係衣間NOC分店既常客,價錢偏貴,飲品質素正常,食物質素算不錯。以衣個價錢同裝修尼講,算係一個同朋友舒服既聚腳點。不過衣間分店有個好大既問題:廁所長期不開放!我過去幾個月起碼有四次去,個廁所聲稱壞左。大佬,正常一間餐廳有廁所根本係基本配備,更何況你間野賣咖啡。上星期六去,又唔開放廁所。終於忍唔住問職員點解,佢話塞左,叫我去隔離公廁。你一杯飲品連加一賣五十幾六十蚊,要客人用公廁????最好笑係到我點左餐,想攞電腦出尼做陣野,連唔到wifi,職員話當日wifi壞左。果下真心O嘴,如果貴分店廁所同wifi都壞左,其實點解唔喺門口痴張告示,或者入座時同客人講一聲?坦白講,如果我唔係已經點左餐,我一定會轉去附近其他餐廳!我食到中途隔離枱尼左兩位女士,運動裝扮應該岩岩行完山。點完餐,問職員廁所喺邊,知道要用公廁後都O左咀!廁所長期不開放,Wifi又壞,令我不禁覺得係衣間分店有心趕客,唔想客人坐得耐。又或者係貴分店員工身嬌肉貴,唔想洗廁所,就索性唔開放廁所。NOC作為香港咁大既連鎖coffee shop,希望睇到衣個食評後正視衣個問題,研究下天后分店到底一年有幾多日係有廁所用🙃