🔅🍴👧🏻🧒🏻同朋友喺港島區食飯,揾到間環境同食物都好唔錯嘅餐廳,非常滿意! 下次再encore😋🔅炸魷魚鬚 新鮮炸起熱辣辣,外衣酥脆,內裡爽口彈牙,唔會太油🦑調味都啱啱好,仲可以點沙律醬一齊食,真係食到停唔到口!送酒一流☺️份量比想像中多,性價比高! 🔅蜆肉扁意大利麵蜆肉鮮甜大隻,有海水味,有成十隻唔使爭食🤣加上蒜油辣椒調味,惹味得嚟唔會覺得好Heavy!麵嘅口感軟硬適中🔅豬鞍配芥末籽燒汁伴薯角 外層網燒香口鎖住肉汁,熟度啱啱好,食落肉質係好軟嫩,唔會乾柴!好juicy🤤其實就咁食已經好好食,有足夠調味😋加燒汁就係另一種享受,汁味道比較濃,適合重口味人士仲有啲蕃茄仔伴菜,酸酸甜甜,薯角當你都係我最愛啦🤤🤤喺咁Relax嘅環境 當然要叫返杯Cocktails慢慢品嚐🍹🍸Girls talk chill talk實要有drinks嘅🍸 Oolong-chi 🍹Lavender Haze 兩杯味道都好唔錯,適合打卡之餘,仲好味添好fresh 又易入口 可易飲多幾杯另外聞到咖啡香都好吸引,下次日頭去要試咖啡!咁飲唔飲得😂同埋bra枱都有🍻🍺可以chill
🔅🍴👧🏻🧒🏻

同朋友喺港島區食飯,
炸魷魚鬚

🔅炸魷魚鬚

份量比想像中多,性價比高!
蜆肉扁意大利麵

🔅蜆肉扁意大利麵

蜆肉鮮甜大隻,有海水味,有成十隻唔使爭食🤣
加上蒜油辣椒調味,惹味得嚟唔會覺得好Heavy!
麵嘅口感軟硬適中
豬鞍配芥末籽燒汁伴薯角

🔅豬鞍配芥末籽燒汁伴薯角

其實就咁食已經好好食,有足夠調味😋
加燒汁就係另一種享受,汁味道比較濃,適合重口味人士
仲有啲蕃茄仔伴菜,酸酸甜甜,薯角當你都係我最愛啦🤤🤤

🍸 Oolong-chi
🍹Lavender Haze
兩杯味道都好唔錯,適合打卡之餘,仲好味添
好fresh 又易入口 可易飲多幾杯

另外聞到咖啡香都好吸引,下次日頭去要試咖啡!咁飲唔飲得😂
同埋bra枱都有🍻🍺可以chill
2023-10-05