2025-01-22
#新年 天氣咁涼❄️一定要打邊爐🍲呢間台式邊爐店有長者優惠,點都同Dadi嚟試下🧧過一個肥年😋🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻見到呢度有長者優惠半價,又想暖身🥰所以過咗嚟食台式火鍋放題,叫咗120分鐘和牛火鍋食到飽套餐,呢間火鍋店標榜所有牛肉都係無激素,仲有和牛、安格斯牛肩肉同牛舌芯任揀🥩真係叫多幾碟都得😋除咗食和牛之外 ,當然仲有好多正爆新鮮嘅材料,豬、雞肉任揀任食,而啲牛好夠牛味,夠晒Rich,充滿牛味🤤真係啱晒我呢個牛魔王🐮當然仲有好多海鮮俾我地揀,大大隻虎蝦同元貝🦐同埋大量台灣特色小食物俾大家揀,台灣腸、梅山酥炸薯同鹽酥雞等台灣即食特色小食😋正!呢間火鍋店仲有個特別嘅地方就係可以叫點心食,我哋食咗飽飽想有個甜美嘅結尾,所以就叫咗炸鮮奶😋熱辣辣脆卜卜好滋味!而且放題飲品任飲👍仲有Häagen-Dazs雪糕😋佢哋嘅飲品櫃有大量嘅台灣嘢飲,特色台灣飲品🍹 🧃真係無得輸!
🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻