2020-06-15
Lunch時間黎左食臭臭鍋,感覺吾錯😀Menu有9款吾同既鍋,我同朋友揀左1️⃣招牌臭臭鍋、2️⃣臺式麻辣鍋、3️⃣香蒜牛肉鍋❗3個鍋材料都有吾少蔬菜🥬吾同既丸類🍢,自己獨食一鍋夠晒豐富👅▫️#招牌臭臭鍋 餐廳招牌鍋之一✨ 鍋內有白豚肉,吾食牛肉既朋友推薦食呢個❗叫得臭臭鍋原來係有臭豆腐😍 臭豆腐臭得好香,但得3塊完全吾夠喉🤤 食食下仲有米血糕、鵪鶉蛋、豬大腸,好似係度尋寶咁🙊▫️#臺式麻辣鍋 嗌左中辣🌶️ 呢個麻辣鍋面頭放左公仔麵,好有部隊鍋既感覺🍲 材料同臭臭鍋大同小異,多左牛肉片、麻辣餃、甜不辣同魷魚圈❗辣辣地好開胃🤤▫️#香蒜牛肉鍋 成個湯底充滿蒜味,鐘意香濃蒜味既朋友一定會鐘意🧄 娃娃菜、粉絲索晒啲湯汁,愈食愈惹味👅▫️午餐時段每個鍋收費$88(包白飯or粉絲、冰紅茶or綠茶一杯) ❗一邊食一邊好掛住台灣💛