2021-07-16
真是好耐無去旅行,知道呢間是台灣過江龍~呢日早放工同同事一齊來食~店內裝修不錯~懷舊得來又新淨,來到時重有可以叫優惠午餐~😚😚通常有套餐我都會叫套餐,不用諗同埋好似平點甘,不過同事就話想自由叫餸,唔使因為套餐平少少而食自己唔想食的野~都講得好有道理👍🏻👍🏻👍🏻散叫餐單如上~每人最低消費是$30,另要加一,算合理。基本上,我不挑食,所以不思考就點左A大師超人氣組合,一次過食哂人氣食物~同事就叫左D.自由是個好東西🤣呢碗是我的人氣之選~配冬粉🤩🤩麻吉燒好好食~~我問左店員是什麼來的,店員話是有魚肉成份的麻糬😗😗雖然聽不明😂但就是好食~口感煙煙銀銀👍🏻👍🏻👍🏻不過整體配冬粉總覺得差了什麼,如果配王子麵感覺會更好食,更有咬口👍🏻同事的D.自由是個好東西再配小食,每款小食由$13~$19不等,小食就只是普通口味,不過不失😗如果是女生來說,食一碗滷味麵+手搖(冷手搖+$~20)已經好飽~建議不用再叫小食🤣真是好飽,食不下了~再食會變豬的~🐷🐷本身打算食下午茶,不過最後食飽飽回家~量好足,食物熱度都夠,不過價錢自然沒法同台灣比~有機會還是會來食~呀~還有!現場播歌都是台灣歌👍🏻值得一讚!好多餐廳明明
散叫餐單如上~每人最低消費是$30,另要加一,算合理。
真是好飽,食不下了~再食會變豬的~🐷🐷
有機會還是會來食~呀~還有!現場播歌都是台灣歌👍🏻值得一讚!好多餐廳明明是日式/台式,但播k-pop,感覺不太對路🙈🙈呢間不錯~由入門所見~到聽、食都很有台味👍🏻👍🏻清楚知道自己定位👍🏻🥰希望下次來食~