2023-08-07
🎬最近上網知道呢間餐廳有張用咗台灣電影人物相關做咗幅璧畫👩🏻🎨其中有我欣賞嘅Jaychow添😍趁住放假有時間🏖️梗係要去潮聖下順便打個卡啦😍🍜豐盛台滑牛肉湯麵 $78 : 呢碗牛肉麵真係有豐富呀😍裡面牛丸🍡貢丸🍢同埋花枝丸👅粒粒都咁正咁好食🤤我個人就偏愛彈牙有咬口嘅花技丸喇💯🐟高雄魚鬆肉燥飯 $52 : 呢個魚鬆味道超新鮮🐟用新鮮嘅虱目魚塊再經手工慢炒🔥絕對係心機菜✅加埋埋肉燥🤤啖啖都咁香口惹味👍唔錯💯🍡酥炸小丸子 (6粒) $40 : 酥炸小丸子超正🥳仲有兩個口味添🔥做小食就啱曬嚕🍡一定要order✅好推介喔🥳哈咖啡☕️阿華田拿鑯 +$22 : 剩係見到個名已經好吸引🤩阿華田飲起黎香濃順口✅我個人就覺得微糖就啱啱好喇💯整體口感層次豐富💯正呀喂🥳哈豆漿🥛肧芽豆漿 +$6 : 呢杯肧芽豆漿不過不失✅大大杯好抵飲呀🥳