2023-08-26 14 瀏覽
今日午餐去了Yoho臺北棧好耐無食台灣野,點了一碗招牌牛肉面,黑松露滷肉飯,一份三色鹽穌雞,手抓餅披蕯和一杯蜂蜜苦瓜汁牛肉面有刀削面和寛粉可以選,我地揀左刀削面,面質彈牙唔錯,牛肉湯味濃郁黑松露滷肉飯唔係好有黑松露味,我覺得點普通可以了,滷肉汁都幾惹味,都有好多肉粒三色鹽穌雞,三色只是三款醬汁,蜂蜜芥末醬最好味,另外兩款好似芝士?和仲有一款無點醬,雞件大件,熱辣辣,就咁食已經好好味我未食過手抓餅所以唔知呢個披蕯同手抓餅有咩共同之處,但食到有陣果皮味,唔係好岩我杯蜂蜜苦瓜汁呢個價錢$48真係算细杯,佢啲杯唔似其他台式食店咁大大杯。苦瓜汁唔算苦都甘純粹想試吓但唔覺得好好飲星期六日無餐要散叫埋單五百幾都幾貴但坐位確實寛敞舒適好岩同朋友飲野傾計
今日午餐去了Yoho臺北棧

星期六日無餐要散叫埋單五百幾都幾貴