呢間cafe 係我去過超級無敵差嘅一間!!! 首先 食物一般 價錢又唔平 服務仲要差到一個點😤😤😤😤😤話說 今日同朋友黎食tea 入去等左10分鐘左右 個waitress帶我地去二人位 見隔離卡位走左 就同佢講可否麻煩轉卡位 個waitress即刻西住面又串咁話: 咁出去等陣 😰😰已經覺得唔好態度 都算 叫野食。。。等緊嘅時候影幾張相 我朋友影緊時冇為意後面個waitress想上野食 佢一句唔該都冇 即刻西面鬧我frd: 影相唔好阻住人! 😠😠😠嗰下 我同朋友o左咀 點解要受啲咁嘅氣 仲要我地每人各叫左一杯飲品同野食 之後有第二枱人想調位 聽到個waitress勁串話: 冇得再調!!🙄🙄🙄🙄🙄🙄如果你間舖唔俾或者唔中意人影相/調位 唔該喺門口寫到明!! 冇任何一個客人欠左你地 要受你地氣咁食野真係冇試過食一間餐廳係成肚氣 嬲到爆🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬p.s.走嘅時候 我同嗰位waitress講 請注意你嘅態度 冇見過一個咁差態度嘅waiter 叫佢為剛才嘅態度道歉 佢輕佻咁講: 哦 對唔住喎~跟住一位疑似店長嘅男人幫佢講說話 話我地應該同佢講對唔住先岩 真係黑人問號??????😤😤😤😤😤😤😤😤
呢間cafe 係我去過超級無敵差嘅一間!!!

首先 食物一般 價錢又唔平 服務仲要差到一個點😤😤😤😤😤
waitress即刻西住面又串咁話: 咁出去等陣 😰😰
已經覺得唔好態度 都算 叫野食。。。

🙄🙄🙄🙄🙄🙄
如果你間舖唔俾或者唔中意人影相/調位 唔該喺門口寫到明!!
冇任何一個客人欠左你地 要受你地氣咁食野
真係冇試過食一間餐廳係成肚氣 嬲到爆
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
竟然要客人同一個態度咁差嘅人道歉。。。
希望各位去呢間cafe之前 深思熟慮下
值唔值得去俾錢買難受 請我都唔會再去