2015-11-24 987 瀏覽
一直想試下Ruby Tuesday,見有張六折coupon,所以同老婆去試一試。我地order左California Club Quesadilla,Triple Play, Ruby Refresher 同是日餐湯。先來California Club Quesadilla,最初食頭幾件覺得幾好味,裏面有啲雞肉、煙肉、芝士等,最驚喜係裏面有唔少牛油果,令整件烤餅ge味道提升不少。可惜食到最後一件時,成件烤餅裏面竟然有1/3係cheese,實在太膩了!不過整體上好味道。至於Triple Play,炸蝦同炸雞味道OK,而我最鍾意食ribs,佢肉質很腍,配上醬汁非常夾。 另外焗薯蓉味道不錯!Waiter介紹個是日推介38蚊豬扒餐,我本身好鍾意食豬扒,禁抵食當然要試下。當然一分錢一分貨,味道一般!另外order左是日餐湯–忌廉周打蜆湯。味道非常濃郁,但一碗小小ge餐湯要成62蚊,似乎貴左啲。加埋杯Ruby Refresher,今睌依餐非常滿足。
另外order左是日餐湯–忌廉周打蜆湯。味道非常濃郁
,但一碗小小ge餐湯要成62蚊,似乎貴左啲
。加埋杯Ruby Refresher,今睌依餐非常滿足。
2015-11-20
用餐優惠