2019-09-19 885 瀏覽
首先店内外環境巳跟一般舊式古板印象既素食店截然不同,視覺上你已會改觀(對食肉獸)此店自助餐形式,食物款式選擇都算多,補充食物速度都好快,有部份係模仿肉類食材,味道同口感都同肉食幾相似 主要有幾大類食物,沙律,🍚🍜,冷盤,炸物,熱食,包點等等,因為種類都算多,所以只介紹一兩款比較特別,其他就去相啦🤣冷盤有兩款好特別,壽司🍱同凍豆腐,壽司本身外表已吸引眼球,囗感豐富,你可以食到有仿🦀同重海菭味,口感清爽。至於凍豆腐雖然外表平凡,但一食落口有驚喜,有仿海鮮味,醬汁調配得好夾加上仿肉鬆同皮蛋蓉,簡直一試難忘當然唔少得近年間間餐廳都有既麻辣口味,麻辣🐔絲青瓜,麻辣薯粉,🔥辣既你,一定要試!如果有埋傳統既酸齋,素叉燒,炸燒鵝,就真係完美啦!😋總括而言此依間素食店係值得一試,連無肉不歡的我也能給讚👍🏻

如果有埋傳統既酸齋,素叉燒,炸燒鵝,就真係完美啦!😋

總括而言此依間素食店係值得一試,連無肉不歡的我也能給讚👍🏻