馬哥孛羅咖啡廳

Cafe Marco
餐廳: 馬哥孛羅咖啡廳
資訊:

2019-11-03 3566 瀏覽
比較一般五星酒店平,大約四百幾蚊一位。質素雖然起唔起其他出名酒店既buffet。不過應該要有既食物,依間酒店都有。食物質素一般,不過不失,意外驚喜係有中式魚,鴨,油雞等等。比較多港式餸。如果帶外國既朋友來食。相信佢地會開心。龍蝦🦞當日龍蝦🦞質素ok,肉質可以。但真係出得太少龍蝦🦞。其他冷盤包括龍蝦🦞,蟹腳,蜆,青口。味道不過不失,但蜆未溶雪就拎出離,食度d冰,感覺有d差。甜品🍮切餅比一杯杯甜品有質素,整體還可以。Haagen-Dazs 雪糕🍦口味比一般buffet多,還可以揾度一般門市少賣既口味,值得一讚👍🏼。

龍蝦🦞
當日龍蝦🦞質素ok,肉質可以。
但真係出得太少龍蝦🦞。

其他冷盤包括龍蝦🦞,蟹腳,蜆,青口。
味道不過不失,但蜆未溶雪就拎出離,食度d冰,感覺有d差。

甜品

甜品🍮
切餅比一杯杯甜品有質素,整體還可以。

2019-10-29
用餐優惠