2023-05-19
#點匠佳餚 同事好喜歡去依度食飯,尤其是酸菜魚,不過本人一不食辣,二不好魚,三曾幫襯上手店鋪,份量少不夠食😅早幾日同事又問我食唔食,好啦點都去試吓。同事想食酸菜魚又想食 #回鍋肉 ,why not both? 大家share 來食,$68@.回鍋肉先上,連一碗白飯。好大碗!回鍋肉分量都多,肥瘦均稱,醬汁味濃,送飯真係一流,如果空口食可能會偏鹹少少。同事嘅酸菜魚都值得一讚,同樣附送一碗白飯。我冇影到相,酸菜魚份量都好多,魚肉好嫩滑,個湯夠酸但唔搶喉,一個唔食魚又唔食辣嘅我都飲咗好多碗🤪 以前食過酸菜魚辣到不能接受,港式走辣又唔好食,重點係魚又唔新鮮。跟餐仲有一杯 #豆漿 ,冷月任君選擇。以$68有咁既份量同質素,真係幾抵👍點匠佳餚紅磡必嘉街121號黃埔天地奇妙坊(第1期)地下G17號舖@foodiehck2022 #港飲港食平靚正 #紅磡美食 #午餐 #抵食
早幾日同事又問我食唔食,好啦點都去試吓。
點匠佳餚
紅磡必嘉街121號黃埔天地奇妙坊(第1期)地下G17號舖