2024-07-06 575 瀏覽
講就話係公司嘅新朋友,其實我哋工作上已經合作咗四年幾啦,之前都有見過面嘅(一兩面咁囉)再加埋疫情更加冇見過真面目。終於佢相約一齊食個飯。約咗今日!其實我F F佢會以前輩嘅身份請我食個飯㗎🙂‍↕️諗多咗!呢個年代其實都冇分咩前唔前輩地點佢揀咗亦都book好咗都係正常食個set lunch囉。佢揀咗個手撕豬肉漢堡 我就嚟個牛肉漢堡。其實應該食過Steak😙唔使咁多澱粉自己食自己嗰份,唔似得平時同大家share 兩份其實上枱都正正常常 我嗰個Burger有脆脆嘅煙肉,仲有兩塊牛肉漢堡扒 當然有我最鍾意嘅薯條啦。其實勉強都應該食得晒嘅,不過留返少少🤏朋友都一樣😏可能第一次咁樣出嚟食飯傾偈,所以真係雞啄唔斷傾咗成粒鐘 佢都話同事唔係個個都可以做到朋友,但係同我就可以喎☺️喂

自己食自己嗰份,唔似得平時同大家share

可能第一次咁樣出嚟食飯傾偈,所以真係雞啄唔斷傾咗成粒鐘

佢都話同事唔係個個都可以做到朋友,但係同我就可以喎☺️喂