2015-08-03
由於係新開,地點好方便,所以去試下。時間:6:00PM,2位,不用等位。環境而言,比其他的OUTBACK 光猛,對出有旺角的境睇。座位而言,好似少左d high table,地方幾大,2個人都可以位4個人既位。meau 方面,原來同其他既有小小唔同,本身想叫個 薯條+雞翼拼盤,大約$9x左右,但原來呢間冇,問左侍應先知張meau有小小唔同,係小小姐。芝士薯條,keep到同其他店既水準一樣,$5xd薯條Y新鮮炸出,但令次salty左小小。一人既漢堡包,佢一黎到個pose已經係咁,原來d cheese 痴實左個包,定左型,係未放得太耐? 所以凍左? 個包本身冇咩汁,好在個漢堡鎖左d肉汁,但原來又跟左薯條,食唔晒。。我地覺得個包一般。可能因為e家好多餐廳都主打burger,反之呢個比下去。牛扒+ rib ($2xx),跟2個side dishes好味! 叫左5成熟,d人仲好嫩,好有肉汁,唔好太un,而d rib 骨肉剛好分離,恰到好處,side dish 呢到冇薯蓉,得焗薯, 但原隻焗都好好味!唔會好老,加上d汁,都可以一試。飯方面,同其他餐廳一樣。一定要提係,本身想叫酒,但因為係新開,佢未
時間:6:00PM,2位,不用等位。
環境而言,比其他的OUTBACK 光猛,對出有旺角的境睇。
meau 方面,原來同其他既有小小唔同,
本身想叫個 薯條+雞翼拼盤,大約$9x左右,
但原來呢間冇,問左侍應先知張meau有小小唔同,係小小姐。
芝士煙肉薯條
d薯條Y新鮮炸出,但令次salty左小小。
小漢堡包
原來d cheese 痴實左個包,定左型,
係未放得太耐? 所以凍左?
個包本身冇咩汁,好在個漢堡鎖左d肉汁,
但原來又跟左薯條,食唔晒。。
牛扒配RIB
好味! 叫左5成熟,d人仲好嫩,好有肉汁,唔好太un,
而d rib 骨肉剛好分離,恰到好處,
side dish 呢到冇薯蓉,得焗薯,
但原隻焗都好好味!唔會好老,加上d汁,都可以一試。
飯方面,同其他餐廳一樣。
一定要提係,本身想叫酒,
但因為係新開,佢未拎酒牌!
但俾drink meau你果時,又冇講清楚,
d員工實在太新,好似唔係好知要點做,
要推介d咩咁,
如果要飲酒,可能都要過多排去,
等佢拎左酒牌先。
題外話/補充資料:
餐廳未有酒牌,暫時未有酒飲,有點失望。