呢度叫明道,佢哋嘅設計好日式木質風格,除咗普通嘅餐桌,仲有個吧枱同埋一間獨立房。如果你喺銅鑼灣附近做嘢,想同同事食 Welcome / Farewell Lunch,或者開 Lunch Meeting 都好適合嚟呢度,環境舒適又可以坐得舒舒服服。仲有我諗明道嘅老闆一定係 Molly 嘅粉絲 👩🏻‍🚀 佢哋有個幾抵嘅午市套餐優惠 #買4送1!你可以揀蒸蛋、麵豉湯、主食、飲品或者雪糕,價錢由 $158- $368 不等。先講下前菜,茶碗蒸蛋滑嫩,蛋香味濃,裡面仲有冬菇、雞肉同白果等,味道豐富 🥚🍄 海鹽活鰻魚飯 $268 用鹽燒法煮嘅鰻魚幾有特色!雖然鰻魚燒得比較乾身,但食落彈牙,而且冇咩魚骨,配埋珍珠飯同紫菜絲,味道可以 🍚🐟🔥 銀鱈魚西京燒配飯 $198 銀鱈魚經過白味噌、酒同味醂調味,肉質香甜又嫩滑,而且無骨,夾起嚟都唔易散開,配埋西京燒汁同埋沙律醬,開胃又 #好食!佢哋嘅套餐仲送一碗熱辣辣嘅麵豉湯,唔會太鹹,味道啱啱好!最後,仲有冰凍嘅雪糕,嗰日係榛子咖啡同雲尼拿口味!咖啡香味濃郁,甜度適中,好啱依家炎夏食 🍦☕
茶碗蒸蛋
海鹽活鰻魚飯
海鹽活鰻魚飯 $268
銀鱈魚西京燒配飯
銀鱈魚西京燒配飯 $198
麵豉湯
佢哋嘅套餐仲送一碗熱辣辣嘅麵豉湯,唔會太鹹,味道啱啱好!
茶碗蒸蛋
海鹽活鰻魚飯