2023-02-24
由於呢度嘅餐廳太少選擇,一係就價錢貴,一係就坐得唔舒服,一係就要等唔想諗嘅情況下入咗靠得住食雖然記得每一次食完都覺得下次唔上嚟食因為服務態度同埋性價比非常低!今日俾多次機會佢但係同之前一樣keep住係呢個質素😂😂😂好穩定喎炒麵正常發揮,辣椒醬幾好味~要辣椒醬要另外問持應拎麻辣青瓜質素真係好一半,青瓜唔好食,又唔係唔新鮮純粹係嗰種唔靚,辣椒油極度普通,比平時辣椒醬更差呢度收$22實在唔值白灼注要豬潤好好食!極度欣賞佢嘅豬膶好大好口,雖然只有三片每款~依家超想食芥蘭,見佢有芥蘭喺嗰日供應,就加$32要多份白灼芥蘭呢個質素非常好,份量亦都大碟!超級讚我同朋友都食得非常滿足碗粥大大碗,但係材料唔算多,我嗌咗70幾蚊嘅蝦球繼續,有三粒蝦球,一定係雪蝦嘅,有三粒吧~雞都好似有三件,但係超級超級難食!比我喺低水準茶餐廳食嘅雞件更加似擦膠,下次都係帶返啲豬什粥朋友嗰碗及第粥好靚~ 每樣內臟都有少少不過一件嘅size就細啲呢度其實坐得舒服嘅,不過呢就服務質素差啲,啲人好似冇乜反應唔想理你咁禮貌普通未至於好惡劣,但係絕對唔係好🤣其實呢度啲嘢食味道OK嘅,只係性價比低價格唔對
炒麵正常發揮,辣椒醬幾好味~要辣椒醬要另外問持應拎 麻辣青瓜質素真係好一半,青瓜唔好食,又唔係唔新鮮純粹係嗰種唔靚,辣椒油極度普通,比平時辣椒醬更差呢度收$22實在唔值 白灼注要豬潤好好食!極度欣賞佢嘅豬膶好大好口,雖然只有三片每款~
依家超想食芥蘭,見佢有芥蘭喺嗰日供應,就加$32要多份白灼芥蘭呢個質素非常好,份量亦都大碟!超級讚我同朋友都食得非常滿足 碗粥大大碗,但係材料唔算多,我嗌咗70幾蚊嘅蝦球繼續,有三粒蝦球,一定係雪蝦嘅,有三粒吧~雞都好似有三件,但係超級超級難食!比我喺低水準茶餐廳食嘅雞件更加似擦膠,下次都係帶返啲豬什粥 朋友嗰碗及第粥好靚~ 每樣內臟都有少少不過一件嘅size就細啲
其實呢度啲嘢食味道OK嘅,只係性價比低
價格唔對