2024-08-24
呢間火鍋餐廳,我一直都keep住喺wishlist裡面,今晚終於有機會嚟試下佢嘅任食放題晚餐啦!🔔🤝 芝士龍蝦湯茶碗蒸🤝首先就係芝士龍蝦湯茶碗蒸,除咗湯底香濃之外,仲有一層布滿士嘅芝士,真係芝士控嘅福音‼️‼️ 啲龍蝦肉鮮甜滿口,配埋芝士嘅獨特口感,實在無得頂!🫑🫑😽 任食惹味龍蝦雞煲 😽跟住就火辣辣上嚟嘅任食惹味龍蝦雞煲,睇吓佢嘅醬料就知又香又辣,一試之下,辣度啱啱好,完全handle得到!😺😸龍蝦肉豐富又飽口,雞肉燉得好入味,吾hmm…忍唔住一口又一口。😚😚!😻 極尚龍蝦蒸海鮮 😻最勁嘅就係極尚龍蝦蒸海鮮,啲食材新鮮到令人目不轉睛!新鮮龍蝦、鮑魚、魚、貴妃蚌、扇貝同蝦,全部一次過食晒,夠曬「海」味😍😍全部都烹調得啱啱好,真係海鮮控嘅歡樂時光!🌶️🌶️🌶️火鍋湯底:中華辣湯 🌶️🌶️🌶️再嚟就有中華辣湯底,微麻微辣,又香又惹味,正好可以解種種海鮮之膩,互相配合得唔錯。👌👌🥩🥩🥩 美國特選牛肩胛 + 進口牛肉 + 優質雞腿肉 🥩🥩🥩當然,呢度嘅牜,牛肉一樣不能錯過! 美國特選牛肩胛,進口牛同埋優質雞腿肉 😋😋 總括嚟講,環境舒適,食物新鮮美味,重點係性價比超高!聚會之選,相馬日式火鍋,我哋一定會再嚟食
🤝 芝士龍蝦湯茶碗蒸🤝
😽 任食惹味龍蝦雞煲 😽